Sunday, February 20, 2011

Primul meu premiu/leapsa (My first price/challenge)

Share



    Astazi am primit  de la Oana primul meu premiu de cand am blogul si am fost foarte incantata fiind abia la inceput in ale bloggeritului, asa ca multumesc mult Oana :). Odata cu premiul am primit si o leapsa, sa raspund la 2 intrebari:


1.Sa stabilesc obiectivele blogului:
       
         Abia am inceput cu blogul, mai bine zis de o luna, si e cam greu sa fixez obiectivele blogului, dar daca e sa rezum, pot spune ca obiectivul acestui blog este sa am FUN :), apoi as vrea in timp sa imi creez o librarie bogata cu retete, sa pot inspira si eu pe altii si sa fac poze mai profesionale.


2.Sa enumar 10 lucruri care-mi fac placere:
  • sa gatesc
  • sa fac poze
  • sa ies in natura
  • sa ascult muzica
  • sa vizionez filme bune
  • sa citesc
  • sa ascult muzica buna
  • sa fac cumparaturi
  • sa postez pe blog
  • sa vorbesc cu prietenii online
Cum leapsa trebuie data mai departe am ales urmatorii 7 bloggeri:

 Invat sa gatesc
 Bucataria Elenei
 Laboratorul Mariei
 Home Cooking in Montana
 Bucatareli la borcan
 La Ancuta
 Furnicutza Bucatar

9 comments:

  1. Multumesc mult pentru premiu, ma bucur ca te-ai gandit la mine. O saptamana frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Cu multa placere Ancuta, si-mi face placere sa ofer premiul mai departe, ai un blog foarte frumos :) O saptamana frumoasa de asemenea!

    ReplyDelete
  3. Draga Alina...esti o mare scumpa si iti multumesc mult pentru premiu! Asa de mult mai incurajat cu visita ta la mine pe blog.
    Sa sti ca imi place foarte mult retetele tale...multe imi aduc aminte de casa...altele chiar de cand eram copil in Romania...adica drobul pe care il ai postat recent.
    O, si piftia ta...asi manca si eu acuma o bucata:)
    Sa sti ca o sa mai vin pe la tine:)...iti doresc o zi placuta!

    ReplyDelete
  4. Ellie, eu ma bucur de cate ori intru la tine pe blog si sunt incantata ca am putut sa dau si eu inapoi din acea bucurie :) Inca nu am atat de multe retete, dar sper sa ajunga totusi in numar mai mare in viitor...
    Te mai astept pe la mine cu mult drag! Iti doresc o saptamana frumoasa!

    ReplyDelete
  5. Oh, iti multumesc frumos pentru nominalizare! Scuzele mele ca am lipsit ieri si de-abia azi o sa postez totul... Cat am lipsit ai pus niste retete minunate pe aici, deci trebuie sa nu mai pierd timpul si sa mai vad ce e nou.

    ReplyDelete
  6. Elena, cu multa placere am dat mai departe leapsa la altii mai experimentati ca mine in ale bucatariei :) Te mai astept pe blogul meu!

    ReplyDelete
  7. Multumesc pentru premiu. Desi am blog de ceva vreme (aproape un an) e primul premiu pe care -l primesc si care pt. mine inseamna enorm. Inseamna ca nu scriu chiar degeaba si ca unele persoane poate chiar se inspira din retetele mele.
    Te pup cu drag si spor la bucatarit in continuare !!!

    ReplyDelete
  8. Multumesc pentru vizita pe blog si pentru premiul acordat.In ultimul timp am intrat mai rar pe blog din motive obiective de aceea si raspunsul meu intarziat.
    Nu sunt o experta in calculatoare dar voi studia cum preiau premiu.
    Te sarut si te mai astept pe blog

    ReplyDelete
  9. Vu multa placere Maria si nu-ti face probleme prea multe, pentru ca nimeni nu e expert cu calculatoarele :) Te pup si te mai astept pe blog!

    ReplyDelete

Astept comentariile voastre cu mult drag, pentru ca sunt foarte importante pentru mine si ma bucura de fiecare data! Va multumesc mult! (I'm always waiting to see the comments on my posts, they're very important to me and they make me smile each time! Thank you so much!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...