tag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post7365226652352940353..comments2023-08-29T11:09:07.642-04:00Comments on Explora Cuisine: Prajitura Snickers (Snickers Cake)Alina---Explora Cuisinehttp://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comBlogger65125tag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-52532278712893851152021-07-09T03:40:56.600-04:002021-07-09T03:40:56.600-04:00Bună ziua tuturor, vreau să împărtășesc experiența...Bună ziua tuturor, vreau să împărtășesc experiența pe care o am cu un jucător de vrăji numit Dr. Ajayi, el este un om foarte puternic binecuvântat de tatăl său principal pentru a ajuta oamenii cu diferite probleme de viață, treceam prin faza mai rea a vieții mele, deoarece soțul meu mi-a spus că vrea să divorțeze de nicăieri, l-am întrebat unde am greșit, dar el nu mi-a dat niciun răspuns, în schimb s-a mutat din casă, a fost foarte ciudat, așa că am căutat ajutor atunci când l-am întâlnit pe Dr. Ajayi vrăjitor online, i-am explicat starea mea după niște consultații, am aflat că soțul meu este la secretarul său la serviciu și este sub vraja ei, marele turnător mi-a spus ce trebuie făcut și i-am urmat instrucțiunile, astăzi am sunt o femeie mândră să spun că am făcut-o, pentru că soțul meu este chiar acasă cu mine și ne așteptăm la al doilea copil, mulțumită dr. Ajayi, turnătorul de vrăji, dacă aveți nevoie de ajutorul unui turnător de vrăji pentru orice fel de problemă este Dr. Ajayi persoana potrivita pentru un resu perfect si de incredere lt. Contactați numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.comannonymoushttps://www.blogger.com/profile/08912205752347496939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-13106203198733743762013-03-04T02:39:24.226-05:002013-03-04T02:39:24.226-05:00This comment has been removed by a blog administrator.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-57310900232692515902012-06-04T19:48:12.517-04:002012-06-04T19:48:12.517-04:00Anonim, tava in care am facut blatul e marimea med...Anonim, tava in care am facut blatul e marimea medie de la Wilton, dimensiune: 33 x22,9 x 5,08 cm. Probabil tava folosita de tine a fost o idee mai mare, eventual maresti putin cantitatile la crema daca iti place cu mai multa crema. Pupici si ma bucur ca ti-a placut! scuze de raspunsul tarziu...Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-85786219214271329162012-05-23T01:16:09.527-04:002012-05-23T01:16:09.527-04:00Mersi mult de prajituri, o intrebare doar...care e...Mersi mult de prajituri, o intrebare doar...care este marimea tavii, caci mi-a iesit cam subtite crema. Mersi mult!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-22772391228337689462012-01-03T11:11:49.920-05:002012-01-03T11:11:49.920-05:00Alina, am exacutat-o de Revelion! e minunata! mult...Alina, am exacutat-o de Revelion! e minunata! multumesc mult, urmeaza sa postez reteta!<br /><br />Iti doresc un An Nou bun si mai frumos ca cel ce a trecut! te pup dulce!:Ddiamondhttps://www.blogger.com/profile/11162790526668416337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-79049058715543727312011-12-24T15:42:14.383-05:002011-12-24T15:42:14.383-05:00Isa draga, iti multumesc din suflet pentru vizite ...Isa draga, iti multumesc din suflet pentru vizite si pentru urare si iti doresc pe aceasta cale Sarbatori Fericite!!! multa bucurie langa cei dragi tie si mult noroc in noul an!! si te rog sa ma scuzi pentru blogul abandonat in acest moment, I'll be back I promise! efectiv timpul a fost dusmanul meu in ultima parte din an, dar nu abandonez...Pupici multi si iti multumesc frumos!Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-35063168153256824152011-12-24T11:49:26.349-05:002011-12-24T11:49:26.349-05:00craciun fericit si un an nou cu impliniri si numai...craciun fericit si un an nou cu impliniri si numai bine./<br />isaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-46001018631592876992011-11-20T02:01:26.125-05:002011-11-20T02:01:26.125-05:00buna Alina..iti doresc o duminica frumoasa .. (mai...buna Alina..iti doresc o duminica frumoasa .. (mai cautam retete pe la tine :)si am zis sa te salut).te pup . IsaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-9981423170291710762011-10-07T19:56:31.186-04:002011-10-07T19:56:31.186-04:00Isa, ma bcuur din suflet ca ti-a iesit prajitura s...Isa, ma bcuur din suflet ca ti-a iesit prajitura si ca v-a placut, chiar astazi am sao fac pentru o prietena :) te pup cu drag si iti doresc sa ai parte de o toamna minunata! P.S.: mi-ar face multa placere sa imi scrii, multumesc!!!Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-45797770192217978802011-10-06T05:19:12.145-04:002011-10-06T05:19:12.145-04:00am facut prajitura aseara . cu rama si cu nuca .e ...am facut prajitura aseara . cu rama si cu nuca .e incredibil de buna si arata nemaipomenit.multumesc de reteta si de sfaturi.<br />te pup si numai bine iti doresc .voi mai face retete de pe pagina ta si iti mai scriu./<br />isa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-19192196930327796172011-10-05T19:47:57.405-04:002011-10-05T19:47:57.405-04:00Isa, cred ca merge foarte bine si cu Rama Maestro,...Isa, cred ca merge foarte bine si cu Rama Maestro, inainte sa plec din tara am si facut o data cu rama prajitura aceasta :) sper sa-ti iasa si sa iti placa cel putin cat ne place noua! Pupici si iti multumesc de vizita, si te rog nu ezita sa-mi scrii cand ai o intrebare, chiar daca nu am postat de ceva timp, raspund cat pot de des la mesaje (verific in fiecare seara, dar din cauza fusului orar vei vedea mai tarziu)Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-23080634763901441892011-10-05T01:18:26.940-04:002011-10-05T01:18:26.940-04:00are sens .. am inteles.multumesc... as vrea sa mai...are sens .. am inteles.multumesc... as vrea sa mai stiu <br />:D<br />daca pun la crema in loc de unt..margarina rama maestro stric prajitura?<br />nu de alta dar mie imi ies cremele cu rama ..daca pun unt ..uneori se taie crema .<br />multumesc. /<br />isaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-72020809726526177172011-10-04T21:06:32.288-04:002011-10-04T21:06:32.288-04:00Glazura se pune peste blat imediat ce ciocolata se...Glazura se pune peste blat imediat ce ciocolata se topeste. Trebuie insa sa fie intarita de tot cand se pune crema, iar crema trebuie sa se raceasca de tot inainte de a pune a doua glazura...sper sa aibe sens ce am scris, daca nu scrie-mi din nou Anonimule :) spor la treaba si la savurat!Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-70585499659625915602011-10-03T05:04:56.063-04:002011-10-03T05:04:56.063-04:00racesc si glazura inainte de a o turna peste blat?...racesc si glazura inainte de a o turna peste blat?multumesc.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-42499376051652153182011-08-14T12:49:10.370-04:002011-08-14T12:49:10.370-04:00Roxana, daca zici ca sotul tau e innebunit dupa ci...Roxana, daca zici ca sotul tau e innebunit dupa ciocolata, iti recomand si reteta de Brownies de pe blogul meu, ciresele le poti inlocui cu fructe de sezon, e foarte buna si foarte simplu de facut! Te pup si te mai astept :)Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-90451894171787243592011-08-14T04:21:30.062-04:002011-08-14T04:21:30.062-04:00Cu mare drag o sa mai pregatesc si alte retete...s...Cu mare drag o sa mai pregatesc si alte retete...sotul meu este un ciocolatos convins chiar ma gandeam akum ce sa mai incerc...DEVIZA: nici o prajitura fara ciocolata:)roxana23noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-66213043926641046402011-08-12T12:18:01.896-04:002011-08-12T12:18:01.896-04:00Ma bucur ca iti place Roxana :) se pare ca a fost ...Ma bucur ca iti place Roxana :) se pare ca a fost un succes prepararea ei, bravo! daca vrei sa prepari alte retete de ale mele si te pot ajuta cu ceva, te rog nu ezita sa-mi scrii! Te pup cu drag si iti multumesc frumos ca ai incercat reteta!Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-64811818722139735482011-08-12T04:18:55.773-04:002011-08-12T04:18:55.773-04:00daaa a iesit foarte buna,e delicioasa multumesc pe...daaa a iesit foarte buna,e delicioasa multumesc pentru indrumari:)roxana23noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-75288489117575034602011-08-11T14:05:15.461-04:002011-08-11T14:05:15.461-04:00of, sper ca a fost ok...se adaugau toate odata, am...of, sper ca a fost ok...se adaugau toate odata, am scris ca se amestecau initial cu zahar si apoi le adaugai...sper ca ti-a iesit bine! pofta mare iti doresc!Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-31790948193105680782011-08-11T09:45:44.592-04:002011-08-11T09:45:44.592-04:00akum este zaharul pe foc, la topit, pentru crema.g...akum este zaharul pe foc, la topit, pentru crema.galbenusurile se adauga toate odata sau treptat?roxana23noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-68281946657096734152011-08-11T08:06:07.832-04:002011-08-11T08:06:07.832-04:00Roxana, eu o pun incongelator pentru rapiditate, d...Roxana, eu o pun incongelator pentru rapiditate, dar o poti pune in frigider daca doresti, doar sa nu uiti de ea si sa o verifici din cand in cand, adica trebuie sa fie de tot racita, nu usor calduta, pentru ca topeste glazura! se intinde destul de bine, daca observi la mine chiar tinde sa curga o idee :) sper ca te-am ajutat, desi din cauza fusului orar, imi ia mai mult timp sa raspund :) Pupici si spor la treaba!Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-17339809370246348182011-08-11T06:52:55.870-04:002011-08-11T06:52:55.870-04:00Nu trebuie sa-mi multumesti laudele le meriti din ...Nu trebuie sa-mi multumesti laudele le meriti din plin!Azi incerc prajiturica, si as avea o intrebare in legatura cu crema,spui u in reteta ca o bagi la congelator sa se racesca dar ma gandeam eu akum oare nu se raceste prea tare adica sa nu mai poata fi intinsa peste blat?intr-o ora ma apuc de treaba si revin cu impresii!roxana23noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-64012292443872385592011-08-10T22:12:34.082-04:002011-08-10T22:12:34.082-04:00Roxana, ma bucur tare mult ca pozele si explicatii...Roxana, ma bucur tare mult ca pozele si explicatiile pe etape ajuta! reteta aceasta de praji e super buna, o sa vezi daca o incerci :) inca nu am intalnit pe nimeni care sa zica contrariul :))) daca respecti pasii de racire pentru fiecare etapa, va iesi foarte bine! sper sa revii si sa-mi spui cum ti-a iesit si daca ti-a placut! daca ai ceva intrebari la care te pot ajuta, nu ezita sa-mi scrii! <br />Iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase si sper sa iti fie de ajutor si sa-ti placa si celelalte retete de pe blog :) Pupici cu drag!Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-47096385922294318402011-08-10T11:45:05.381-04:002011-08-10T11:45:05.381-04:00Esti foarte talentata pozele sunt superbe iar rete...Esti foarte talentata pozele sunt superbe iar reteta pe langa faptul k arata foarte bine este si extrem de explicita!vazusem reteta si pe alte site-uri dar nici unul dintre ele nu o explik atat de detaliat asa incat ma delcar fana a blogului si promit sa incerc reteta cat de curand si sa speram k o sa si iasa:)roxana23noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1890486214384530847.post-25621593218530514632011-07-19T14:22:21.365-04:002011-07-19T14:22:21.365-04:00Diana, multumesc, ma bucur ca iti place, e o praji...Diana, multumesc, ma bucur ca iti place, e o prajitura foarte gustoasa! cred ca se poate inlocui cu unt, o lingura de unt ar fi ok, dar sa stii ca iasa foarte bine si cu ulei, eu am incercat cu ulei de seminte de struguri; cu unt nu am incercat dar nu vad de ce nu ar fi ok :) Te pup cu drag si astept sa-mi spui cum ti-a iesit! neaparat sa ai grija sa racesti blatul, crema, glazurile de fiecare data, altfel vei risca sa se amestece intre ele; pt rezultate rapide poti sa pui in congelator, eu asa fac :)Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.com